Tilbyg

Murerarbejde ved tilbygning

En tilbygning i dit hjem er en oplagt mulighed for at få nogle ekstra nødvendige kvadratmeter.

Lad os hjælpe dig

En tilbygning i dit hjem er en oplagt mulighed for at få nogle ekstra nødvendige kvadratmeter. En typisk tilbyg er en udbygning af stuen, et kontor, en udestue, eller et bryggers med mange af de funktioner der gør familielivet lettere.

Har du en alternativ idé til tilbyg, der passer perfekt til netop dit hus, så har vi erfaringen og kompetencerne til at virkeliggøre din drøm.
Vores faglige stolthed, kompetente veluddannede medarbejdere og store professionalisme er din garanti for, at tidsplaner og budgetter for din tilbyg altid overholdes.

Har du spørgsmål til vores kompetencer inden for udførelse af tilbyg, eller ønsker du et godt uforpligtende tilbud, så kontakt os nu, og få den bedste og mest professionelle vejledning, når det gælder alle former for murerarbejde.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 96 95 64 eller send en mail til gandrupmurermester@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.