Renovering

Murerarbejde ved renovering

Vi har stor erfaring inden for næsten alle typer renovering, og vi udfører dagligt renoveringsopgaver af større og mindre karakter i blandt andet hele det sydøstlige Vendsyssel.

Vi ved alt om ombygning og renovering

Vi har stor erfaring inden for næsten alle typer renovering, og vi udfører dagligt renoveringsopgaver af større og mindre karakter i blandt andet hele det sydøstlige Vendsyssel..

Vi lægger meget vægt på fleksibilitet og opretholdelse af et professionelt kvalitetsniveau gennem hele renoveringsprocessen.

Vi er eksperter i renovering af køkken og badeværelse og i opfriskning og renovering af facader på huse, industribygninger og butikker.

Gennem vores mange år i branchen, har vi opbygget omfattende kendskab til de forskellige regler og paragraffer, der er inden for renovering af huse.

Vi ved alt om ombygning og renovering af énfamiliehuse, og ved, at renovering normalt ikke kræver hverken anmeldelse eller byggetilladelse, medmindre der er tale om en udvidelse af etagearealet.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 96 95 64 eller send en mail til gandrupmurermester@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.